Lees online
 
Opening Week van het geld 2021 | Uitnodiging

Beste, 

Graag nodigen wij u uit voor de Online opening van de 10e Week van het geld op 22 maart a.s. Deze jubileumeditie heeft als thema: Goed omgaan met geld is goud waard.

De online opening vindt plaats vanuit de ‘Studio Week van het geld’. De studio vormt het centrale hart van de communicatie en is een plek waarvandaan de hele week (semi) liveprogramma’s worden gestreamd. Zowel voor kinderen en jongeren, als voor ouders en professionals in het werkveld.

De online opening wordt gepresenteerd door Kim Lian van der Meij en bestaat uit twee delen. We beginnen om 10:00 uur met het Week van het geld journaal en de officiële opening met een aantal speciale gasten waaronder de minister van Financiën, Wopke Hoekstra en de minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, Arie Slob. Dit eerste deel is live te volgen via www.weekvanhetgeld.nl/studio voor alle kinderen in Nederland en via de besloten livestream voor de genodigde deelnemende partijen aan de Week van het geld.
Rond 10.20 uur gaan we verder met het tweede deel via de besloten livestream, dit is exclusief voor de genodigde deelnemende partijen aan de Week van het geld. We blikken terug op 10 jaar samenwerken en kijken vooruit naar de toekomst. Voor toegang tot deze besloten livestream kunt u zich onderaan deze uitnodiging registreren door te klikken op de 'aanwezig' -knop.

De afgelopen negen edities hebben we met name hard gewerkt aan structurele aandacht voor financiële vaardigheden in het basisonderwijs. Toch beschikken nog steeds 20% van de 15-jarigen over onvoldoende financiële vaardigheden. Door de coronacrisis krijgen nog meer jongeren in meer of mindere mate te maken met geldzorgen in de thuissituatie. Het blijft onverminderd belangrijk om jongeren op school goed voor te bereiden op financiële zelfstandigheid vanaf hun 18e jaar. Met de Week van het geld zetten we daarom dit jaar de verbreding in richting het voortgezet onderwijs en het mbo.

Toevoegen aan uw agenda
Datum: maandag 22 maart 2021
Tijd: van 10.00 tot 11:00 uur

Toevoegen aan:     iCalendar   Google Calendar

Ja, ik ben aanwezig
Nee, ik ben niet aanwezig
Nadat u hierboven op de "aanwezig"-knop hebt geklikt kunt u zich direct registreren. Daarna ontvangt u een e-mail met uw persoonlijke inlogcode. De afzender van deze e-mail is: Week van het geld <no_reply@webinarpartner.eu>. Met deze persoonlijke link kunt u op 22 maart onze Online openingsbijeenkomst volgen.

Met vriendelijke groeten,
Olaf Simonse, Wijzer in geldzaken

Voor vragen kunt u met ons contact opnemen via info@wijzeringeldzaken.nl
 
Facebook   Twitter   Youtube   LinkedIn   Instagram